Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Εμεις οι Εθνικοι θελουμε πισω το 97% της ελληνικης Γραμματειας και καψανε οι χριστιανοι: οι χριστιανοι ας κρατησουν τα ευαγγελιά τους :

Οσο κανεις διαβαζει απο το λιγα που σωθηκαν (3%) της Ελληνικης Γραμματτειας απο την καταστροφη μανια των χριστιανων , τοσο μενει εκπληκτος .Ο Καδμος εκτισε την Θηβα εδω στην Ελλαδα, Αιγυπτο και Θιβετ .Στο Θιβετ ηταν ο Απολλων το εγραψα παλαιοτερα αλλα τωρα το facebook ενω 2,5 χρονια με ειχε μπλοκαρισμενο να μην μπορω να κανω αιτημα φιλιας τωρα με αλλαξε ξαφνικα ομαδα και εχασα ολα οσα ειχα γραψει σε αυτα τα 2,5 χρονια .Αφησαν μονο τις φωτογραφιες .Δεν πειραζει .Παμε παρακατω .Στο Θιβετ λοιπον εχει σε μια πλευρα του βουνου ενα γιγαντιο κοιλο "καθρεφτη" καθρεφτη το ονομαζουνε που αν σταθει εκει ανθρωπος του συμβαινουν πολλα παραξενα πραγματα . Μια ωρα να καθησει κανεις μπροστα σε αυτον τον "καθρεφτη" ειναι σαν να περασε μια βδομαδα .Το καταλαβενει κανεις απο το μεγαλωμα των μαλλων και των νυχιων .Το 1999 τεσσερα νέα παιδιά καθησαν για ενα σύντομο χρονικό διάστημα μπροστα απο τον «καθρέφτη»,και οταν εφυγαν ηταν γέροι και το ενα παιδι σε ενα χρονο πεθανε απο βαθεια γηρατεια. Αυτη η κοιλαδα (γιατι σε κοιλαδα ειναι αυτος ο 1800 μετρων υψος "καθρεφτης") ονομαζεται κοιλαδα του θανατου.
Τετοιο ομως καθρεφτη εκανε και ο διασημος ρωσος φυσικος Kozyrev. Μεσα σε εναν τετοιο καθρεφτη οταν καθησει ενα ατομο (και γινανε πολλα πειραματα ) , εμφανιζονται στο ατομο αυτο περίεργα οράματα. Αυτο ειναι διαπιστωμενο. Ολα βεβαια αυτα τα χρησιμοποιουσαν οι προγονοι μας για γεννετικα πειραματα .24 εργαστηρια υπηρχαν σε ολο τον κοσμο.Στον Λαβυρινθο της Κρητης υπευθηνη ηταν η Αθηνά. Τι πιστευεται οτι υπηρχε μινωταυρος και ετρωγε καθε χρονο 7 νεες και 7 νεους απο την Αθηνα; Για πειραματα γεννετικα τους θελανε .Ειδατε εσεις μοσχαρι να τρωει κρεας; Και που τα διατηρουσε τα κρεατα σε ψυγειο; Γυραδικο ειχε δηλ. Πιτα με γυρο ετρωγε ο Μινωταυρος;Δυστυχως τα καψανε οι χριστιανοι και μας βαλανε να πιστεψουμε οτι ο θεος τους,εκανε πρωτα τα ζωα ,μετα τα φυτα και μετα το φως .Τωρα πως τρεφονταν τα φυτοφαγα ζωα χωρις χορτο και πως υπηρχε χορταρι χωρις φως ας το εξηγησουν οι χριστιανοι Αμεσως ομως θα σε πουν δεν εχουν σχεση με την παλαια διαθηκη Ο Χριστος ομως ειπε οτι δεν ηρθε να καταργησει αλλα να συμπληρωσει την παλαια διαθηκη Αλλα και ο Χριστος δαιμονια εβρισκε μονο και τα εριχνε στα γουρουνια και εβαζε λασπη στα ματια των τυφλων και γινονταν καλα .Γιατι δεν τον ακολουθουν και οι χριστιανοι; Κατω ο "καθρεφτης" στο Θιβετ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου